fbpx

Notícies

Cara i creu pels equips Amateurs de futbol.

At. Junior FC 1-2 UD Bellvitge

L’At. Junior FC rebia el UD Unificación Bellvitge en la primera jornada del grup 3 de Segona Catalana després d’una pretemporada amb moltes cares noves. Els homes d’Albert Morales, nou entrenador de l’equip, s’han avançat en el marcador des del punt de penal al minut 6. Els verd-i-blancs però empataven al 30′ deixan sense efecte el gol de David Bartumeus. A la segona part tots dos equips han estat a la par però els visitants han capgirat el marcador al 61′. L’At. Junior FC gairebé no ha disposat de més ocasions i el partit ha finalitzat en derrota pels nostres.

La setmana que ve l’At. Junior FC visitarà el camp del CD Almeda – UE Cornella B, el diumenge 15 a les 12:00h, que ha empatat a 2 contra el Valldoreix FC.

Junior FC 2-1 La Llantia AD

Primera victòria i tres punts per l’equip d’Aleix Giol. Els blau-i-negres sumen els primers punts en la primera jornada del grup 4 de Tercera Catalana.

El partit no s’ha decidit fins a la segona part després d’un primer temps amb ocasions per tots dos conjunts. Marti Clarella seria qui decantaria la balança cap el costat blau-i-negre fent l’1-0 al minut 58′. El Junior FC ha seguit assediant la porteria i a pocs minuts pel final, Enrique Castro, posava distància amb el segon gol de l’equip. La reacció de La Llantia no es faria esperar i retallaria distàncies (2-1) però sense èxit al final.