fbpx

Notícies

Debut amb victòria de l’Atlètic Junior FC

Aquest cap de setmana començava la lliga pels nostres nois de l’Atlètic Junior FC. El nou conjunt, format de la unió de l’Athletic Rubi i el Junior FC, s’enfrontava al CF Begues a domicili en el primer partit del grup 2 de Segona Catalana.

Tot i ser un equip en construcció, els nostres han guanyat amb solvència (0-3). La primera part ha estat igualada, amb opcions per tots dos equips que no s’han acabat de materialitzar. A la represa, els nostres s’han avançat ràpidament en el marcador en dues jugades pràcticament consecutives que han posat una distància de 2 gols al marcador. Al minut 67, Pablo Alonso, feia el tercer i definitiu gol, que sentència el partit i deixava els locals sense opcions.

L’Atletic Junior FC s’ha sobreposat a les baixes i s’ha emportat els primers tres punts de la temporada. La setmana que ve rebrà l’Espluguenc a les 18:30h al Junior.