fbpx

Notícies

Derrotes dels equips en l’últim partit de lliga.

Derrota del At. Junior FC a casa del líder, l’Atlètic Sant Just, en un partit amb molts gols i ocasions. En el darrer partit de Jordi Lopez com a entrenador, l’equip no ha pogut aconseguir la victòria tot i cuallar un bon partit.

El partit començava malament pels nostres després del gol en propia porteria de Daniel Marin. La reacció però seria instantania. Sergi Venegas empatava el partit i abans del descans David Bartumeus i Sergio Beas posaven distancia de per mig. Després del descans els locals han començat a generar més ocasions i assediaven la porteria blau-i-negre. Ha estat finalment als darrers 10 minuts on l’At. Sant Just ha capgirat al marcador amb gols al 80, 88′ i 89′.

L’equip finalitza la temporada en setena posició a 25 punts de l’ascens.

Junior FC – 3a Cat.

Derrota del Junior FC en el darrer partit de la temporada pels nois d’Aleix Giol. L’equip no ha pogut sumar els 3 punts danvat el Juventud 25 de Setembre.

Primera part igualada on els locals s’emportaven momentaneament els 3 punts. A la represa, el Juventud ha posat terra per mig però ràpidament Marti Clarella feia el 3-2. Ha estat als darrers minuts de partit, al 83′, on el Juventud ha sentenciat el partit amb el 4t gol.

El Junior FC finalitza la temporada en 14a posició.