fbpx

Notícies

El Junior cau a la EHL invicte

“Cap de setmana increïble que hem viscut al Pau Negre amb els nois del Junior DHM i tota la gent del Junior. No s’ha aconseguit l’objectiu però l’orgull que sentim per la gran imatge que s’ha mostrat a tot Europa és molt gran. Tornarem aviat i seguirem lluitant per aconseguir tot el que ens proposem!”

Dissabte el Junior donava el tret de sortida a l’EHL davant el campió irlandès, el Three Tock Rovers. Els irlandesos havien demostrat potencial ofensiu en vèncer per 6-0 a l’altre equip del grup.

Les úniques ocasions clares del partit es van donar des del Penal Còrner. Tots dos equips es mostraven respectuosos amb l’altre i ni el Junior i el Rock Rovers aconseguia dominar el partit amb claredat. El joc físic dels irlandesos feia complicat el joc dels nostres que no materialitzaven les ocasions i veien com els irlandesos començaven a apretar la sortida de pilota que cada cop es feia més difícil. En l’últim quart, més dinàmic, els dos equips es van llançar a l’atac i primer el Junior, per mitjà de Sergi Enrique, feia l’1-0. Però a falta d’1 minut pel final del partit, els rival empatava des del PC i assòlia l’empat final.

Per aconseguir la classificació, l’equip havia de superar el 6-0 que s’havia donat divendres. Els francesos, que ja no s’hi jugaven res a l’EHL, era la pedra que s’interposava en el nostre camí. No seria la primera vegada que l’equip remuntava i aconseguia la classificació en un partit a vida o mort.

El partit va començar amb un Junior endollat. A la primera jugada de partit, Lucas G. Alcaide gairebé feia el primer gol però no sabien disputat ni 3 minuts que Javi Garcia ja avançava els nostres al marcador. El partit era un monòleg: alta pressió del Junior, recuperació i verticalitat ràpida per foradar la porteria rival. Les ocasions s’anaven generant i a la mitja part el resultat era ja de 3-0. (Javi Garcia, Gaby Dabanch i Alex Gil)

L’equip però es va encallar en el tercer quart, on el domini es va transformar en desesperació i errors no forçats, donant pas a un darrer i últim quart trepidant i ple d’emoció. Just a l’inici Nil Marí feia el 4-0 però amb un Junior llançat a l’ofensiva, el Rancing de France va aprofitar un contraatac per fer el 4-1. Lucas G. Alcaide feia el 5-1 però ja no hi hauria temps per més.

Final amarg pel Junior DHM, que marxa de l’EHL sense perdre cap partit però amb l’objectiu no aconseguit de disputar el KO16 d’Holanda.