fbpx

Notícies

El Junior DHF sots campió estatal d’Hoquei Sala

Les nostres noies han caigut davant el Club de Campo per la mínima (3-2)

Dos gols a la segona part donaven la volta al resultat a favor de l’equip madrileny. El Junior començava el partit dominant iarribava a la mitja part amb el resultat favorable de 2-1.  Però a cinc minuts pel final, dos penals molt protestats donaven la volta al marcador que ha no es mouria.

Cares de tristor a l’acabar el partit però amb l’orgull d’haver jugat un fantàstic campionat i finalitzar la temporada de sala amb el Campionat de Catalunya i el sots campionat estatal.

El Campionat s’ha disputat a les instal·lacions de l’INEF Barcelona. En el grup del Junior s’han hagut d’enfrontar al CH Sardinero (6-1), Real Sociedad SS (5-3) i van caure amb el SPV Complutense (1-0). En les semifinals van superar per 3-1 a la Real Sociedad 1927.

Marta Grau, jugadora del DHF va ser escollida com a MVP del torneig.