fbpx

Notícies

El Junior DHF, subcampió de Lliga.

Les pupil·les de Joan Vidal han caigut als shoot outs per 4-3, després d’empatar el partit en la darrera acció del temps reglamentari. Les nostres sumen el tercer subcampionat consecutiu en l’últim partit del tècnic de la casa.

El Junior guanyava el pas a la final el dissabte davant l’amfitrió, el Club Egara (0-1). Un partit treballat i lluitat però amb clar domini blau-i-negre de principi a fi. El Club de Campo feia el mateix després de vèncer per 3-0 al SPV Complutense.
La final de diumenge estaria marcada per la pluja. El primer quart tots dos equips han gaudit d’ocasions clares per avançar-se en el marcador però les porteres han frustrat totes les ocasions. Seria al minut 8 del segon quart quan la pluja, calamarsada i la tempesta elèctrica aturaria 2h i mitja el partit.

A la represa, el Club de Campo s’ha fet fort i ha gaudit de diverses ocasions per avançar-se en el marcador, però la portera Isa Bargunyo i la defensa evitaven les envestides madrilenyes. Poc abans d’arribar a la mitja part, el Club s’avançava al marcador i seguiria portant la veu cantant durant el tercer quart. Ha sigut doncs, al darrer quart, on el Junior tornat a fer seu el domini del partit. Forçades pel marcador, l’equip de Joan Vidal ha sortit a pressionar amunt, incomodant la sortida en pilota de les madrilenyes i recuperant pilotes perilloses en zona de construcció del Club de Campo. No ha sigut però, fins al darrer instant que Fernanda Flores, transformava el strocke, després de tres PC consecutius del Junior amb el temps acabat.

Als shoot outs, el Club de Campo ha estat superior i finalment s’ha endut el títol per 4-3. Joan Vidal en el seu darrer partit amb l’equip femení es mostrava orgullós de la manera de perdre que no tant pel resultat. La segona plaça atorga al Junior DHF l’oportunitat de jugar competició europea altre cop.