fbpx

Notícies

El Junior DHM cau per la mínima amb el RC Polo

El Junior DHM inaugurava la temporada oficial amb la primera jornada del campionat de Catalunya. Els de Sant Cugat s’enfrontaven al RC Polo, entrenat per Roger Pallarols, ex entrenador de l’equip.

Ahir diumenge, la nova gespa del Lluis Serrahima vivia el seu primer partit oficial. El matc s’iniciava de forma frenètica amb el gol dels barcelonins, que s’avançaven al minut 8′. El Junior contratacava pero els atacs blau-i-negres no tenien l’encert esperat. Al segon quart, el Polo ampliava distàncies fins en dues ocasions des del Penalti Córner, deixant el marcador a la mitja part en un 0-3.

A la segona part el Junior milloraria ostensiblement la defensa i milloraria les seves prestacions en atac però sense èxit. No ha estat fins el darrer quart on Javi Garcia i Gabriel Dabanch apropaven els nostres en el marcador però ja no donaria temps per més.