fbpx

Notícies

El Junior DHM es deixa dos punts en la visita a Barcelona

Els nostres nois no han pogut endur-se els 3 punts del Pau Negre en la seva visita al FC Barcelona en la segona jornada de la Divisió d’Honor Masculina. Tot i les estones de bon joc, el Junior no ha aconseguit desplegar el seu joc i sempre ha anat per darrere el marcador davant un conjunt blaugrana molt efectiu.

Després de la visita a ¼ de final del Campionat de Catalunya, on el Junior va aconseguir una plàcida victòria per 0-2, els barcelonins han sortit al camp amb una idea clara. Les primeres arribades de perill eren locals i en una d’aquestes, en un PC, el Barça s’avançava en el marcador. A les acaballes del primer quart el Junior empatava el partit mitjançant Lucas G. Alcaide després d’una assistència molt bona de Sergi Enrique.

El segon quart ha estat clarament del Junior, que ha tancat a la seva àrea l’equip local i ha assetjat la porteria rival. El porter del Barça i la defensa han tingut intervencions de mèrit que han evitat que el Junior s’avancés. Ara bé, en una bola profunda, l’equip barceloní tornava a posar-se per davant en el marcador. Alex Gil aconseguia empatar en la darrera jugada de la primera part de PC.

A la segona part el partit ha estat molt travat i amb poc control dels dos equips. Les ocasions dels nostres no s’han aconseguit materialitzar en res i les constants aturades en el joc i els perillosos contraatacs no deixaven sentir-se còmode l’equip.

El marcador ja no es va moure més i repartiment de punts entre els dos equips. L’equip es situa tercer amb quatre punts. La setmana que ve el Junior rebrà el CD Terrassa a casa.