fbpx

Notícies

El Junior DHM s’emporta el duel davant el FC Barcelona.

Festival de gols aquest diumenge al camp del Junior en el partit corresponent al segon partit de la segona volta entre el Junior DHM i el FC Barcelona (5-4).

El Junior ja compta els partits per victòries aquesta segona volta després de vèncer per la mínima als blaugranes en un partit que se’ls podria haver complicat després de tres quarts magnífics.

El partit ha començat amb alguna tímida arribada per part del conjunt blaugrana. Els nostres cada cop apretaven més i es trobaven més a prop de l’àrea.  Tant és així, que a les acaballes del primer quart, Sergi Enrique transformava el primer des del punt de strocke.

El goll ha fet mal als barcelonins que han vist com el Junior posava terra per mig amb dos gols pràcticament seguits de PC. Al Barça però, en una jugada aïllada sobre la botzina, ha retallat distàncies abans del descans.

A la represa, les opcions de reacció del Barça han quedat anul·lades amb dos gols seguits del Junior. Primer Javi Garcia i seguidament Guillem Saborit ampliaven l’avantatge en el marcador. El tercer quart ha estat de domini santcugatenc, que podria haver ampliat el marcador. Però tot ha canviat de cop en el darrer quart, on el Junior s’ha deixat anar i el FCB s’ha fet fort. En els darrers 8 minuts els blaugranes han fet 3 gols però ja no ha donat temps per més.

El Junior puja i es manté a la quarta posició de la lliga, dos punts per sobre el Club de Campo.