fbpx

Notícies

El Junior DHM s’estrena amb victòria

El Junior DHM s’estrena amb victòria en la primera jornada de la Divisió d’Honor Masculina. Els nostres nois, que defensen subcampionat, s’enfrontaven al RC Jolaseta, equip acabat d’ascendir aquesta temporada.

Inici irregular per l’equip, que ha acusat la falta de ritme en els 2 primers quarts. Els nois no aconseguien fer seu el partit i els bascos gaudien de dues ocasions de perill durant el primer període. No ha estat fins al darrer minut de la primera part que Alex Gil, avançava el Junior en el marcador. La segona part ha estat diferent. El Junior s’ha mostrat més efectiu i Alex Gil altre cop, Gaby Dabanch, Mauro Coria i Lukas sentenciaven el partit amb un gol per cap.

Partit “fluix” en línies generals segons Roger Pallarols, que ho veu com un toc d’atenció per l’equip abans d’encarar la EHL. La setmana que ve el Junior visita el camp del Barça en la segona Jornada.

—-

Per altra banda el Junior DHF ha estrenat la temporada oficial amb el primer partit de Campionat de Catalunya. Les nostres noies han vençut al Linia 22 per 14-0 en un partit molt efectiu i que deixa grans sensacions de cara a la temporada.

El Junior DHF s’ha classificat per les semifinals del Campionat de Catalunya que es disputarà dissabte vinent al Junior.