fbpx

Notícies

El Junior FC guanya el derbi sant cugatenc de 3a Cat

El Junior FC de Tercera Catalana suma la seva tercera victòria consecutiva i s’estableix a la zona mitja de la taula.

Dissabte a les 18:00h es disputava el derbi santcugatenc al camp del Sant Cugat FC. Els vermell i negres es trobaven a +4 punts dels nostres abans de finalitzar la jornada.

Partit disputadissim i ple d’impresicions el que s’ha viscut al ZEM Jaume Tubau. A la primer part tots dos equips s’han mostrat molt respecte mutu i sense cap ocasió clara pels dos conjunts. Els locals dominaven la possessió però les ocasions més clares les disposaria el Junior, aprofitant la seva velocitat.

A la represa, els dos equips han augmentat la intensitat, conscient de l’importància de sumar els tres punts. Tots dos equips gaudien d’ocasions clares que no materialitzaven i el pas dels minuts generava nervis als dos equips. Les imprecisions han començat a apareixer i en un xut potentissim de Sergi Juan-Torres, el Junior ha fet el 0-1 al minut 70.

El Junior FC de 3a CAT es col·loca 12è a la classificació, a només 1 punt dels blau i vermells.

Molins de Rei 2-2 Atlètic Junior FC

Partit corresponent a la jornada 21 del grup 3 de Segona Catalana. L’At. Junior FC ha aconseguit empatar en els últims minuts de partit de penal. L’equip de Jordi Lopez manté la tercera plaça per`ò queda alunyat de les primeres dues posicions.

Partit complicat pels blau-i-negres al camp del Molins de Rei. Els locals s’avançaven al marcador al 24′ però pocs minuts després Sergi Beas igualava el matx. A la represa, el Molins tornava a posar-se per demana però als darrers minuts, Carles Gago feia l’empat de penal.