fbpx

Notícies

Empat al darrer minut

L’equip entrenat per Jordi Lòpez perd el liderat en la jornada 14 del grup3 de Segona Catalana. L’Atlètic Junior FC ha empatat al darrer minut de partit i ha rescatat un punt que casi semblava perdut.

El conjunt visitant, el San Mauro, s’avançava al minut 16 i posava la por al cos dels nostres, que no aconseguien trobar el bon joc de les darreres setmanes. La reacció però, ha estat ràpida i en 4′ el marcador tornava a reflectir la igualtat. A les acaballes de la primera part, el San Mauro tornava a avançar-se.

La segona part ha estat més de voluntat que de joc doncs, l’At. Junior no ha acabat de mostrar la seva millor versió i en una empenta, més de cor que de cap, al darrer minut s’ha fet el gol de l’empat.

Pròxim partit davant el Fontsanta-Fatjó, rival directe per les primeres places.

Junior FC – 3aCAT

Partit complicat del Junior a casa del líder, el Can Rull. Bon paper de l’equip tot i el resultat (3-1). Els locals s’avançaven a la primera part gràcies a un penal transformat per Perez Ezpeleta.

A la represa, el Can Rull posaria distància, en un inici molt fort, amb el 2-0. El Junior lluny de fer-se petit va treure el bon joc i retallava distàncies al 75′, però el Can Rull aprofitaria la valentia del Junior per sentenciar el partit al 78′ amb el 3-1 definitiu.