fbpx

Notícies

La falta d’efectivitat a l’àrea rival penalitza el Junior DHF.

Empat sense gols diumenge al matí al Junior en el partit entre el nostre DHF i el RC Polo. Les defenses han fet valer la seva efectivitat i s’han imposat als atacs dels dos equips. En un partit travat i on ha costat generar ocasions de perill, el Junior no ha pogut retallar distancies amb les 3 primeres classificades.

Tots dos equips s’han fet forts des de la defensa durant tot el partit. Ni Polo ni Junior aconseguien dominar la pilota i les ocasions únicament arribaven amb contratacs ràpids. Passat el descans, el Junior ha pogut obrir el marcador amb un PC que no ha sabut aprofitar. Les ocasions s’han decantat pel Polo, que ha apretat en l’últim quart i ha tancat el Junior a la seva àrea. A 2 minuts pel final, les de Joan Vidal han tingut un altre PC que no han convertit i el marcador ha finalitzat amb el 0-0 inicial.

La setmana que ve el Junior visita el camp del Club de Campo.