Notícies

L’Amateur A haurà de tirar d’epica.

Resultats de l’Escola i equips seniors de la secció de Futbol

Suburense 1-0 Amateur A #2cat3

Un cop més, la sort ens ha donat l’esquena i haurem de tirar d’èpica per salvar la categoria.

Aleví D 0-4 Can Fatjó

Bon partit dels nostres que han plantat cara al 2n classificat de la lliga, però ens han superat per la major efectivitat i intensitat.

Benjamí D 3-6 Barberà Andalucia

Partit igualat amb una part de cada equip. Tot i que els resultats no acompanyen, l’equip millora.

Avenç 4-1 Aleví E

Bon partit amb resultat injust davant un bon rival.

Prebenjamí A 2-1 Natació Terrassa

Tot i patir molt fins l’últim minut hem pogut guanyar un altre partit.

Europa 1-3 Aleví F

Seguim líders per fets i resultats.

Sant Quirze 3-4 Aleví A

Partit controlat els tres primers quarts i amb una mica de patiment en el darrer.

Manresa 8-1 Benjamí B

Un equip de segon any i molt superior tècnicament ens ha superat des del primer minut

Navàs 6-4 Benjamí C

Després de remuntar un 3-1 no hem pogut aguantar el marcador.

Cadet D 1-2 Mercantil

Partit molt disputat que s’ha resolt per detalls que no hem pogut controlar.

Bordeta Lleida 3-2 Juvenil A

No hem fet un bon partit. Ens han remuntat el gol inicial i hem anat a remolc els següents minuts.

Mollet 5-2 Aleví B

Bon partit dels nostres que han començat adelantant-se, però no han pogut mantenir el resultat.

Terrassa 3-1 Infantil D

Hem començat amb molta intensitat però els dos gols han estat un obstacle massa gran.

Infantil C 5-1 Puigreig

Partit marcat per un vent que hem sabut aprofitar. Victòria vital per l’estat anímic de l’equip davant un rival directe.

Juvenil C 1-6 San Lorenzo

Hem estat víctimes dels nostres errors i l’1-2 no ha impedit una dura derrota contra un bon rival.

Sabadell Nord 2-1 Cadet B

Partit igualat que ens han guanyat en els darrers 10minuts amb més intensitat.

Cadet C 2-0 Juan XXIII

Victòria merescuda. Hem estat ben ordenats en totes les fases del joc i hem controlat el partit amb autoritat.

Benjamí A 2-2 Juventud

Partit molt igualat i disputat. Hem començat perdent 0-2, hem remuntat i hauriem pogut guanyar.

Aleví C 2-4 EF Sabadell

Partit molt competit fins l’últim quart. Ens han superat però hem jugat bé.

Sant Quirze 3-2 Infantil B

Gran partit al camp del líder en totes les línies amb un gran desgast físic

Sant Cugat 6-1 Juvenil B

Resultat enganyós en un partit que al descans acabava 0-1. 3 gols en 9 minuts i una jugada polèmica a l’àrea ens han tret del partit.