fbpx

Notícies

L’Atlètic Junior FC segueix invicte a la Lliga

En l’enfrontament davant el Joventut Ribetana disputat dissabte a camp visitant, els nostres s’emportaven els 3 punts després de guanyar per 2-5. La victòria puja l’equip a la segona plaça empatat amb el Martorell i el Prat Delta.

Partit de remuntada i superació de l’Atlètic Junior FC després d’uns primers 30 minuts horribles de l’equip que veien com els locals s’avançaven en el marcador ben d’hora. Els de Jordi Lopez però han aconseguit donar la volta ràpidament, marxant al descans amb un empat (2-2).

La segona part ha estat molt renyida i no ha estat fins al minut 80 que s’ha aconseguit capgirar el marcador. En els següents minuts els santcugatencs han sentenciat el partit amb el quart i cinquè gol.

La setmana que ve l’equip jugarà al Junior, davant el Molins de Rei, en la quarta jornada de la competició.