fbpx

Notícies

Maneta de l’At. Junior FC al Marianao

Golejada de l’Atlètic Junior FC al Marianao Poblet en la vuitena jornada del grup 3 de la Segona Catalana. Primera part excelsa dels jugadors de Jordi Lopez, que n’han tingut prou amb 45min per sentenciar el partit. El Marianao  arribava com a 15è classificat per jugar contra el líder, l’Atlètic Junior FC.

Ja en els primers minuts, s’avançaven els nostres des dels 11 metres. El domini del joc era clar i novament, abans del minut 10, s’aconseguia foradar a la porteria rival. Els visitants s’han apropat molt tímidament a la porteria defensada per Ian Mosquera i en cap moment han disputat el control del partit. En dues accions boníssimes per la dreta, es feia el tercer i quart gol abans del descans.

Durant la segona part el Marianao ha disposat d’alguna ocasió per intentar retallar distàncies però la cirereta la posat Carlos Esteban amb el 5è i definitiu gol. La setmana que ve visita a l’Atlètic Prat Delta.

Amateur 3a Cat | Junior FC 2-3 Hospitalense ATC

Mala primera part del Junior FC en la visita de l’Hospitalense a casa que l’ha condicionat la resta del partit. El rival ha assestat dos cops ràpids i forts al 20’ i al 23’ que posava un 0-2 complicat al marcador però seria pocs minuts abans del descans que el 0-3 semblava que sentenciava el partit a la primera part.

Sense ser així, els nostres han sortit a la segona part amb energies renovades i amb molta presència ofensiva. Lluc Riera retallava distàncies al 69’ i Jan Guix, a les acaballes del partit posava emoció amb el 2-3, però ja no donaria temps per més.

Amb aquest resultat el Junior FC cau en posicions de descens i haurà de treballar la setmana que ve per recuperar la senda de la victòria.