Notícies

Avís per l’estiu

verano

Benvolguts socis, els informem de les novetats que hi haura en el club durant el mes d’Agost. Desitgem que passin unes bones vacances i disculpin les molèsties.  

 • Horari d’Estiu: del 31 de juliol al 27 d’agost l’horari habitual del club serà de 9:00 a 23:00h. Els festius i cap de setmana el club obrirà de 9:00h a 21:00h.
 • Piscina interior: Del 31 de juliol al 27 d’agost la piscina interior romandrà tancada per realitzar les tasques de manteniment i millores corresponents.
 • Activitats Dirigides: durant el mes d’agost l’horari es modificarà per adaptar-ho. Podràs veure l’horari en aquest enllaç.
 • Sala de Fitness: L’horari de la sala de fitness serà de 9:00h a 22:00h.

Moltes gràcies!

FESTA D’ESTIU AL CAMPUS

20170721_095432

 

Acabem la 4a setmana del Campus amb una gran festa on els infants han pogut gaudir d’activitats d’aventura com tirolina, passadís lliscant, passarel·la aquàtica i inflable d’aigua entre d’altres per acabar amb una gran festa de l’escuma!

Podeu veure que bé ens ho vam passar aquí

Fotografies de la Secció de Futbol!

DSC_2446

Acaba la temporada i us volem fer arribar les fotografies dels esdeveniments dels últims dies: Torneig de les Escoles, Jaume Tubau i el Sopar de Final de Temporada.

Fotografies Sopar de la Secció de Futbol

Àlbum

Fotografies del Torneig Jaume Tubau

Àlbum

Fotografies del Torneig de les Escoles del Centenari 

Àlbum

THE RITUAL INTERNATIONAL HOCKEY FUTURES 2017

sdi
 • RITUAL i el Club Junior han signat un acord de col·laboració per a 5 anys per al International Summer Hockey Tournament U16 que enguany celebrà la seva 5ª edició
 • L’INTERNATIONAL SUMMER HOCKEY TOURNAMENT U16 es passa a anomenar THE RITUAL INTERNATIONAL HOCKEY FUTURES
 •  L’acord pretén potenciar el joves talents del hoquei herba europeu

Sant Cugat del Vallès, 16 de juny de 2017.

El CLUB JUNIOR organitza per cinquè any consecutiu el seu torneig internacional, que ja s’ha consolidat com el Torneig U16 més important del panorama europeu.

Després de 4 edicions molt exitoses, el CLUB JUNIOR es proposa donar un pas endavant en qualitat i en nombre de participants. La iniciativa del torneig respon a l’estratègia del Club de fer de Sant Cugat un referent en la pràctica del hoquei internacional.

Degut al prestigi assolit, RITUAL HOCKEY, marca de luxe dedicada a la investigació, disseny i desenvolupament dels millors productes pels jugadors de hoquei herba, s’ha sentit atreta per la filosofia i els valors del CLUB JUNIOR i en un gest sense precedents ha decidit apostar per el jove talent europeu i pel seu Torneig U16.

Es per això, que THE RITUAL INTERNATIONAL HOCKEY FUTURES 2017 s’erigeix com el torneig de referència del panorama europeu. Sota el concepte de “THE RITUAL HOCKEY FUTURES”, els millors jugadors i jugadores U16, les promeses emergents i els futurs “cracks” europeus, s’ajuntaran els propers 23,24 i 25 de juny a Sant Cugat per participar-hi.

Com a fet a destacar, RITUAL, obsequiarà als MVP de les categories U16, tan masculí com femení, amb un any d’esponsorització oficial.

Tota la informació del torneig, partits, resultats i calendaris la trobaràs a ritualhockeyfutures.com


THE RITUAL INTERNATIONAL HOCKEY FUTURES 2017

 • RITUAL y el Club Junior han firmado un acuerdo de colaboración de 5 años para el International Summer Hockey Tournament U16 que este año celebra su 5ª edición
 • El INTERNATIONAL SUMMER HOCKEY TOURNAMENT U16 pasará a denominarse THE RITUAL INTERNATIONAL HOCKEY FUTURES
 • El acuerdo pretende potenciar a los jóvenes talentos del hockey hierba europeo

Sant Cugat del Vallès, 16 de junio de 2017.

El CLUB JUNIOR organiza por quinto año consecutivo su torneo internacional, que ya se ha consolidado como el Torneo U16 más importante del panorama europeo.

Después de 4 ediciones muy exitosas, el CLUB JUNIOR se propone dar un paso adelante en calidad y en número de participantes. La iniciativa del torneo responde a la estrategia del Club de hacer de Sant Cugat un referente en la práctica del hockey internacional.

Debido al prestigio logrado, RITUAL HOCKEY, marca de lujo dedicada a la investigación, diseño y desarrollo de los mejores productos por los jugadores de hockey hierba, se ha sentido atraída por la filosofía y los valores del CLUB JUNIOR y en un gesto sin precedentes ha decidido apostar por el joven talento europeo y por su Torneo U16.

Por esta razón,  THE RITUAL INTERNATIONAL HOCKEY FUTURES 2017 se erige como el torneo de referencia del panorama europeo. Bajo el concepto de “THE RITUAL HOCKEY FUTURES”, los mejores jugadores y jugadoras U16, las promesas emergentes y los futuros “cracks” europeos, se juntarán los próximos 23, 24 y 25 de Junio en Sant Cugat para participar en el Torneo.

Como hecho a destacar, RITUAL, obsequiará a los MVP de la categoría U16, tanto masculino como femenino, con un año de esponsorización oficial.

Toda la información, resultados, calendario y partidos en la web oficial del torneo – ritualhockeyfutures.com 


RITUAL THE INTERNATIONAL HOCKEY FUTURE 2017

 • RITUAL and the Club Junior have signed an agreement of collaboration for 5 years for the International Summer Hockey Tournament U16 that this year celebrated his 5ª edition
 • The INTERNATIONAL SUMMER HOCKEY TOURNAMENT U16 starts to call RITUAL THE INTERNATIONAL HOCKEY FUTURE
 • The agreement pretends to promote the young talents of the European field hockey

Sant Cugat del Vallès, June 16, 2017.

The CLUB JUNIOR organises for fifth consecutive year his international tournament, that already has consolidated how the Tournament U16 more important in Europe.

After 4 very successful editions, the CLUB JUNIOR proposes give a step forward in quality and in numeral of participants. The initiative of the tournament answers to the strategy of the Club to do of Sant Cugat a referent in the practical of the international field hockey.

Owed to the prestige attained, RITUAL HOCKEY, brand of luxury devoted to the research, design and development of the best products for the players of field hockey, has felt attracted by the philosophy and the values of the CLUB JUNIOR and in a gesture without precedents has decided to bet for the young European talent and for his Tournament U16.

Therefore, that RITUAL THE INTERNATIONAL HOCKEY FUTURE 2017 became how the tournament of reference in Europe. Under the concept of “RITUAL THE HOCKEY FUTURE”, the best players and players U16, the emergent promises and the futures European stars, will join the next 23, 24 and 25 of June to Saint Cugat to take part in the Tournament.

As a fact to highlight, RITUAL, will give to the MVP of the categories U16, as masculine and feminine, with a year of official sponsoring.

All information, results, calendar and matches in ritualhockeyfutures.com

Obrim la piscina exterior!

IMG_8863web

Benvolgut soci,

Els informem que a partir d’avui la piscina exterior estarà oberta de dilluns a diumenge de 10:00h a 20:00h.

Adjuntem en aquest enllaç la normativa.

Normativa

Gràcies

El partit del Centenari!

Cartell Partit Veterans

Estimats socis i sòcies,

Aquest dissabte 17 de juny en motiu del Centenari, l’equip de Veterans del Junior FC jugarà contra la Selecció Catalana de Veterans.

Us esperem a tots i a totes dissabte a les 19:00h per gaudir del Junior, el futbol i de centenari!

 

Fins aviat!

El FCB guanya l’11è Jaume Tubau

11etorneig_jaumetubau_barca_1617_okokok

El Junior subcampió, després de caure amb el Barça.

El Futbol Club Barcelona s’erigeix campió de l’11è Torneig Jaume Tubau de futbol categoria Aleví. L’equip barceloní va superar el Junior FC a la final després de superar tots els seus rivals amb claredat. Els blaugranes han estat dominadors i clar vencedors del torneig, sense perdre cap partit. El Junior, enquadrat en el mateix grup, va arribar a semifinals quedant segon de grup.

El FCB va superar al Racing de Sarrià a les semifinals mentre que el Junior feia el mateix davant la Damm en un ajustat 1 a 2.

El torneig ha comptat amb vuit equips: FC Barcelona, Junior FC, Damm FC, Racing de Sàrria, UE Cornella, Llagostera, Vilassar de Mar i el Vilafranca del Penedès. Hi han participat més de 100 jugadors. Amb motiu del centenari, s’ha fet un quadre més competitiu que altres anys. L’objectiu és incorporar equips d’alt nivell de cara a properes edicions.

Durant l’entrega de premis no només s’ha premat als vencedors, sinó que s’ha reconegut i premiat valors com el fairplay i la voluntat de participació.