fbpx

Notícies

Primera derrota de l’At. Junior FC

Amateur 2a CAT

L’Atlètic Junior FC cau per primera vegada aquesta temporada i perd el lideratge del grup3 de Segona Catalana. Els de Jordi Lopez no han tingut sort de cara a porteria i cauen per 1-3 davant el Can Trias.

La mala sort ha estat determinant aquest dissabte pels nois de l’Atlètic Junior FC. Un penal errat i la lesió de dos dels seus jugadors més importants han marcat un partit on l’equip local no s’ha trobat còmode en cap moment.

El Can Trias s’avançava primer al minut 21’ en una pilota que morta dins l’àrea. El gol precedia la primera de les lesions dels de Jordi Lopez. Amb l’entrada de Carlos Esteban l’At. Junior FC guanyava poder ofensiu però en un contraatac demolidor, al 37’, el Can Trias foradava de nou la porteria. A partir d’aquí van esdevenir els millors minuts dels nostres a la primera part, que aconseguien retallar distàncies abans del descans.

A la segona part, monòleg de l’At. Junior FC. Jordi, Carlos i Bartomeus erraven ocasions claríssimes davant el porter però la culminació arribaria amb el penal fallat pel davanter Ruy Gama, pixixi de la lliga que s’hauria de retirar per molèsties musculars just després.

El Junior ho ha seguit intentant però els temps passava i la pilota no volia entrar. Amb l’equip ja pràcticament dins l’àrea del Can Trias, un contraatac dels terrassencs ha sentencia l’encontre amb el tercer i definitiu gol.

Setmana que ve, l’At. Junior FC visita el At. Vilafranca.

Amateur 3a CAT

Partit de gols i infart el viscut al Junior aquest cap de setmana amb l’Amateur de 3a Catalana. Els nostres no aconsegueixen sumat punts tot i oferir un bon joc i molts gols.

El partit començava bé pel Junior FC, que s’avançava ràpidament (3’) en el marcador per mitja de Nicolau Viñas. El gol donava tranquil·litat a la bona feina de l’equip però en una despistada col·lectiva el Llano de Sabadell empatava el partit. La reacció del Junior era immediata i només un minut després ja tornava a manar al marcador (2-1). El final de la primera part responia al mateix patró, en quan a que el Llano tornava a empatar(38’) i pocs minuts després (43’) el Junior FC tornava a avançar-se.

La segona part començava amb atacs per totes dues bandes. Després d’una primera part amb 5 gols, no s’esperava menys de la segona. Altre cop, el Llano era qui empatava el partit amb un gol al 59’. Com era d’esperar, la reacció del Junior FC va ser contundent i al 65’ tornava a posar-se per davant en el marcador per 4a vegada durant aquest partit.

El punt de desconnexió de  l’equip arribaria després del nostre 4t gol, en el que el Llano donava la volta al marcador en 3minuts. Primer al 67’ Kevin Sebastian i després Jean Antonie al 69’ posaven el 4-5 que ja no es mouria del marcador.