fbpx

Notícies

Resultats de l’Escola de Futbol – 10/11 de març 2018

Cadet A 1-1 Gimnàstic Manresa

Partit molt disputat entre dos equips amb diferents estils de joc on, els petits detalls, han marcat el resultat final.

La Romanica 4-1 Amateur B #3cat6

Derrota del filial en un partit calent

Juvenil B 2-1 Sabadell Nord

Després de 8 jornades sense guanyar, victòria balsàmica en el minut 91. Amb 10 jugadors des del minut 37 i remuntant el gol en contra. Massa patiment contra el cuer del grup.

Sant Cugat 2-0 Juvenil C

Un gol al primer minut ha marcat la trajectòria del partit. Encara que hem tingut l’empat a prop finalment hem encaixat el segon.

Sant Joan Despí 2-3 Amateur A #2cat3

Al descans hem arribat 2-0, però l’actitud de l’equip i una mica de sort han fet possible que sumessim 3punts vitals.

Aleví B 2-7 Gimnàstic Manresa

Bona primera part contra el líder. Hem començat marcant, però ens han capgirat el marcador.

Infantil A 1-3 Sant Joan Despí

Avui no hem sabut donar-li la volta al resultat contra un equip molt físic.

Benjamí B 6-2 Gimnàstic Manresa

Gran victoria contra un rival directe que ens dona ànims per seguir lluitant.

Natació Terrassa 10-0 Cadet C

Equip absent durant la setmana i el partit

Terrassa 5-0 Cadet D

Partit sense opcions en el que hem volgut jugar però no hem pogut.

Juvenil A 4-0 Tàrrega

Treballada victòria que ens permet continuar en les posicions capdavanteres de la classificació.

Can Rull 8-2 Aleví C

Partit on hem competit molt bé un quart i després ens hem enfonsat en rebre el primer gol.

Sant Cugat 3-4 Benjamí  A

Gran victòria contra un rival directe. Partit molt seriós i treballat de tot l’equip

Infantil B 5-3 Castellar

El resultat, el millor del partit. El joc ha anat per moments en una victòria justa

Cadet B 1-2 Sabadell

Bon partit en que no hem sabut materialitzar les ocasions.

Aleví F 8-6 Antoni Ubach

Gran partit amb molta rivalitat.

Aleví E 1-10 Pere Viver

Mal dia dels nostres.

Benjamí C 2-7 Mercantil

Partit amb molt mala sort que ens complica la classificació.

San Lorenzo 0-3 Aleví D

Victòria necessitada amb un joc consistent.

Berga 2-0 Infantil C

Bon partit amb molt bona actitud i un resultat que no mostra el que s’ha viscut al camp.

Aleví A 4-9 Parets

Partit extrany contra el líder del grup. Un 0-4 en contra ens ha perjudicat molt