Stage esportius

Stage, Campus, Tecnificació i Perfeccionament

Com cada estiu, les seccions preparen el seus stage i campus per no perdre ni un moment per seguir millorant durant les vacances. Aquest any us portem algunes novetats!

Campus Futbol Junior FC

Millora i perfecciona les teves qualitats tècniques en el Campus del Junior FC. Els millors entrenadors del Junior, el mateix staff del campus dels últims anys i sorpreses setmanals per fer d’aquest, un campus referent.

Del 3 al 21 de juliol de 2017

Stage World League Hockey by RITUAL

Una nou format de competició per un nou format d’Stage. Donem inici a la World League d’Estiu del Junior. Cada dimarts, dijous i divendres els equips seleccionats en el Draft de dilluns s’enfrontaran els uns als altres per alçar la Copa. Quin equip serà el guanyador?

Un stage preparat amb els millors entrenadors i jugadors del Junior i amb la participació de jugadors internacionals. Tecnifica, perfecciona o inicia la teva tècnica d’hoquei herba.

Del 26 de juny al 28 de juliol de 2017

Stage Pàdel Junior FC 

Perfecciona la teva tècnica en l’intensiu d’estiu de pàdel. Els jugadors que vinguin pel matí és centrarà en les millores tècniques i físiques mentre que per la tarda s’entrenaran jugades tàctiques i individualitzades. A més, es realitzaran campionats i una acampada al Club el 20 de juliol.

Del 26 de juny al 28 de juliol de 2017

Stage Tennis Junior FC 

Perfecciona la teva tècnica en l’intensiu d’estiu de tennis. Millora les teves tècniques individuals i físiques. Practica i aprèn a competir en un torneig. A més, es realitzaran campionats i una acampada al Club el 20 de juliol.

Del 26 de juny al 28 de juliol de 2017