fbpx

Notícies

Tres punts que s’escapen a l’últim minut

La Jornada 23 del grup 3 de Segona Catalana presenciava el duel vallesà entre el FC Sant Quirze i l’At. Junior FC. Tots dos equips, situats a la part alta de la classificació tenien marcat el dia en el calendari.

La primera part passava sense gols per cap de les dues bandes. L’At. Junior dominava el joc però no transformava en gols les seves ocasions. A la segona part, els nostres s’avançarien en el marcador i gairebé fins al final del partit seguirien dominant.

A la recta final però, el partit s’ha girat pel costat blau-i-negre. Amb la victòria a l’abast de la mà els locals han fet l’empat al minut 88. L’At. Junior encara ha tingut ocasions per fer-ne el segon però ha estat de nou el FC Sant Quirze que al minut 94 feia el 2-1 i deixava els tres punts a casa.

Junior 3a CAT

Victòria a domicili de l’Escola F. Barbera Andalucia dels nostres nois. L’equip d’Aleix Giol torna  a recuperar la senda del triomf derrotant al 9è classificat i superant al Sant Cugat, dos punts per sota.

Era Lluc Riera qui decantaria, en dues ocasions, el partit a favor dels visitants. El davanter blau-i-negre feia el doblet al 56’ i al 77’, que donaria els tres punts al Junior.