fbpx

Notícies

Victòria contundent del At. Junior FC a casa.

L’Atlètic Junior FC supera de forma clara al Prat B en la jornada 22 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. L’equip de Jordi Lopez ha superat per 4-1 l’equip del Llobregat després d’un inici fulgurant dels nostres. L’equip marxava 2-0 al descans i posava terra pel mig gairebé a l’inici de la segona part. Els visitants han retallat distàncies però de poc a servit ja que els blau-i-negres han tornat a ampliar l’avantatge.

Junior 3a CAT 2-3 Tibidabo Torreu Romeu

Mal inci dels nostres davant el líder del grup 6 de Tercera Catalana. Els visitants s’avançaven en el primer minut en una desafortunada jugada que Aleix Giacomelli introduia dins en propia porteria. La reacció seria gradual i Lluc Riera, al darrer minut de la primera part posava la igualada al marcador.

El partit començava de nou a la segona mitat i els primers en perforar la porteria serien de nou els visitants al minut 59. Oriol Tarrega aconseguiria empatar el partit al 68′ però el líder s’acabaria enduent els tres punts amb un gol al 89′ que deixava sense recompensa el gran partit del Junior.